ServiceNow CSA Exam Preparation Dump Part- 5 | All the Best

This  is in the continuation of ServiceNow Certified System Administrator Preparation Dump Part 4.Study material posted below is not official from ServiceNow, actually these all questions have been collected from those who prepared for the same exam. If you also have questions for the same certification then please feel free to share with us.

ServiceNow CSA Preparation Dump Q&A Part 5 (131-160):

131. Which of the following is used to initiate a flow?
  1. A Trigger
  2. An Event
  3. A spoke
  4. Core Action
Answer: A Trigger

132. What is generated from the Service Catalog once a user places an order for an item or service?
  1. A request
  2. An Order Guide
  3. An SLA
  4. A change request
Answer: A request
                                                                                                                      
133. Which of the following allows a user to edit field values in a list without opening the form?
  1. List Editor
  2. Data Editor
  3. Edit Menu
  4. Form Designer
Answer: List Editor


134. What is a formatter? Select one of the following.
  1. A formatter is a form element used to display information that is not a field in the record
  2. A formatter is a set of conditions applied to a table to help find and work with data
  3. A formatter allows you to configure applications on your instance
  4. A formatter allows you to populate fields automatically
Answer: A formatter is a form element used to display information that is not a field in the record


135. The baseline Service Catalog homepage contains links to which of the following components?
  1. Record Producers, Order Guides, and Catalog Items
  2. Order Guides, Item Variables, and Workflows
  3. Record Producers, Order Guides, and Item Variables
  4. Order Guides, Catalog Items, and Workflows
Answer:  Record Producers, Order Guides, and Catalog Items


136. Which one statement correctly describes Access Control rule evaluation?
  1. Rules are evaluated using roles. The role with the most permissions evaluates the rules first
  2. If more than one rule applies to a row, the older rule is evaluated first                                        
  3. If a row level rule and a field level rule exist, both rules must be true before an operation is allowed
  4. Rules are evaluated from the general to the specific, so a table rule must be active to continue
Answer:  If a row level rule and a field level rule exist, both rules must be true before an operation is allowed

137. Which of the following are a type of client scripts supported in ServiceNow? (Choose four.)
  1. onCellEdit
  2. onSave
  3. onUpdate
  4. onEdit
  5. onChange
  6. onLoad
  7. onSubmit
Answer: onCellEdit. onChange, onLoad and onSubmit

138. Which of the following statement describes the purpose of an Order Guide?
  1. Order Guides take the user directly to the checkout without prompting for information
  2. Order Guide provide a list of guidelines for Administrators on how to set up item variables
  3. Order Guides restrict the number of items in an order to only one item per request
  4. Order Guide provide the ability to order multiple, related items as one request
Answer: Order Guide provide the ability to order multiple, related items as one request


139. Which of the following concepts are associated with the ServiceNow CMDB? (Choose four.)
  1. Service Processes
  2. Tables and Fields
  3. User Permissions
  4. A Database
  5. The Dependency View
Answer: Service Processes, Tables and Fields, A Database, The Dependency View

140. A REQ number in the Service Catalog represents.
  1. The order number.
  2. The individual item in the order.
  3. The stage.
  4. The task to complete.
Answer: The order number.

141. How is the Event Log different from the Event Registry?
  1. Event Log contains generated Events, the Event Registry is a table of Event definitions
  2. Event Log is formatted in the Log style, the Event Registry displays different fields
  3. Event Log lists Events that were triggered by integrations, the Event Registry lists the Events that were triggered during the day (24-hour period)
  4. Event Log is the same as the Event Registry
Answer: Event Log contains generated Events, the Event Registry is a table of Event definitions

142. Which three Variable Types can be added to a Service Catalog Item?
  1. True/False, Multiple Choice, and Ordered
  2. True/False, Checkbox, and Number List
  3. Number List, Single Line Text, and Reference
  4. Multiple Choice, Select Box, and Checkbox
Answer: Multiple Choice, Select Box, and Checkbox
                                                                                                                      
143. Which one of the following statements is a recommendation from ServiceNow about Update Sets?
  1. Avoid using the Default Update set as an Update Set for moving customizations from instance to instance
  2. Before moving customizations from instance to instance with Update Sets, ensure that both instances are different versions
  3. Use the Baseline Update Set to store the contents of items after they are changed the first time
  4. Once an Update Set is closed as "Complete", change it back to "In Progress" until it is applied to another instance
Answer: Avoid using the Default Update set as an Update Set for moving customizations from instance to instance

144. UI Policy can make fields read-only, mandatory, or hidden.
  1. True
  2. False
Answer: True

145. Record numbers have to be manually incremented
  1. True
  2. False
Answer: False

ServiceNow Certified System Administrator Exam Preparation, Preparation of ServiceNow Certified System Administrator Exam

146. What is a Dictionary Override?
  1. A Dictionary Override is an incoming customer update in an Update Set which applies to the same objects as a newer local customer update 
  2. A Dictionary Override is the addition, modification, or removal of anything that could have an effect on IT services
  3. A Dictionary Override is a task within a workflow that requests an action before the workflow can continue
  4. A Dictionary Override sets field properties in extended tables
Answer: A Dictionary Override sets field properties in extended tables
                                                                                                                     
147. What are the two aspects to LDAP Integration?
  1. Data Population
  2. Data formatting
  3. Authorization
  4. Authentication
Answer: Data Population and Authentication

148. What module in the Service Catalog application does an Administrator access to begin creating a new item?
  1. Maintain Categories
  2. Maintain Items
  3. Content Items
  4. Items
Answer: Maintain Item
                                                                                             
149. How is the Event Log different from the Event Registry?
  1. Event Log contains generated Events, the Event Registry is a table of Event definitions
  2. Event Log is formatted in the Log style, the Event Registry displays different fields
  3. Event Log lists Events that were triggered by integrations, the Event Registry lists the Events that were triggered during the day (24-hour period)
  4. Event Log is the same as the Event Registry
Answer: Event Log contains generated Events, the Event Registry is a table of Event definitions

150. Application menu has the details about the upgrades in the system.
  1. Upgrades
  2. Documentation
  3. Upgrade History
Answer: Upgrade History
                                                                                                                      
151. Who can access to schema maps, tables and column module?
  1. ITIL User
  2. End User
  3. Approver
  4. Administrator
Answer: Administrator

152. When you have subject filled on email notification as well as on the notification template, which one will appear on the sent email?
  1. Both the subjects are concatenated
  2. Subject from Email Notification
  3. Subject from Template
  4. Blank
Answer: Subject from Email Notification

153. Where can Admins check which release is running on an ServiceNow instance?
  1. Memory Stats module
  2. Stats module
  3. System.Upgraded table
  4. Transactions log
Answer: Stats module

154. What is the name of the conversational bot platform that provides assistance to help users obtain information, make decisions, and perform common tasks? 
  1. Answer Agent
  2. live Feed
  3. Virtual Agent
  4. Connect Chat
Answer: Virtual Agent

155. What is the purpose of a Related List?
  1. To create a one-to-many relationship
  2. To dot-walk to a core table
  3. To present related fields
  4. To present related records
Answer: To present related records 
                                                                                                                      
156. Which one of the following statements describes the purpose of a Service Catalog
workflow?
  1. A Service Catalog workflow generates three basic components: item variable types, tasks, and approvals
  2. Although a Service Catalog workflow cannot send notifications, the workflow drives complex fulfilment processes
  3. A Service Catalog workflow is used to drive complex fulfilment processes and sends notifications to defined users or groups
  4. A Service Catalog workflow generates three basic components: item variable types, tasks, and notifications
Answer: A Service Catalog workflow is used to drive complex fulfilment processes and sends notifications to defined users or groups

157. What is not captured in an update set?         
Answer: The data which is entered by user is not captured. For examples: data entered in incident, problem or in any other user form, modified CIs, data records, new data records, users and groups data, Schedules and scheduled jobs etc.

158. What happens if two merged update sets are modifying the same object? 
Answer: The newest one takes precedence

159. What's in the data dictionary table?  
Answer: It defines every table and field in the system. It contains information about a field's data type, character limit, default value, dependency and other attributes

160. ServiceNow is a single-instance, multiple tenant architecture?
  1. True
  2. False
Answer: False

We have segregated all the questions in different parts, please find rest of the questions in below link:


If you want you can also refer below link  for Practice System Administrator Exam:


All the Very Best for you Future and Exam

If you are not satisfied with any of the answer mentioned above then please do comment in below comment box or you can contact us. We will view the same and if required correction then will do the same. We have tried our best to post all those questions which will help you to do ServiceNow Certified System Administrator Exam preparation and helps you clear the ServiceNow CSA Exam. You can also find lots of ServiceNow concepts in this website and can also comment below for any required topics.

10 comments:

Thankyou !!!!

Powered by Blogger.